برگزیده ها
1402/6/2 پنجشنبه

.

دیدار سرپرست و روسای مراکز و واحدهای استان کرمانشاه با آقای دکتر مصری نماینده مردم کرمانشاه و نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در محل مجلس شورای اسلامی

✳️ در این دیدار آقای دکتر رستمی توضیحاتی در خصوص ویژگی های ممتاز دانشگاه ارائه کردند و درخواست پرهیز از تضعیف نقاط قوت این دانشگاه شدند.
در ادامه آقای دکتر مصری نیز با ارائه توضیحاتی، حمایت همه جانبه خود از دانشگاه را اعلام کردند و منطق خدمت دهی گسترده در سراسر کشور بدون بار مالی قابل توجه را از مزایای این دانشگاه برشمردند و قول مساعد در حمایت از استمرار خدمات دانشگاه پیام نور دادند.
در ادامه روسای مراکز نیز خواسته های مدنظر خود را مطرح نمودند.

✳️✳️در ادامه حضور در مجلس شورای اسلامی دیدارهایی با حجت الاسلام حسینی کیا نماینده سنقر و دکتر لهونی نماینده اورامانات انجام شد و مواضع دانشگاه مجددا مورد تاکید قرار گرفت.

📆دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲