برگزیده ها
1402/2/20 چهارشنبه
توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پیام نور جوانرود

.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز جوانرود از موافقت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با راه‌اندازی دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور جوانرود خبر داد.

دکتر مصطفی جوانرودی در گفتگو با کردپرس، گفت: وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با راه‌اندازی دو رشته جامعه شناسی و مدیریت ورزشی (گرایش بازاریابی و ارتباطات) در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور جوانرود موافقت کرد.

جوانرودی گفت: هم اکنون ۴ رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز جوانرود فعال است که تمام سعی بر این است در آینده شمار آن بیشتر شود.
رئیس دانشگاه پیام نور جوانرود اضافه کرد: پیش از این رشته‌های زبان و ادبیات عربی و روانشناسی تربیتی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور جوانرود راه‌اندازی شده بود.

رئیس دانشگاه پیام نور جوانرود افزود: افزایش رشته‌های تکمیلی پیام نور در روند توسعه تحصیلات حائز اهمیت بوده و جوانرود را به قطب تحصیلات تکمیلی در استان کرمانشاه تبدیل کرده است.
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور مرکز جوانرود بعد از دانشگاه پیام نور مرکز اسلام آباد غرب، با ۹۵۰ دانشجو فعال رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.